Win een Telenet Superprestige seizoenspas

Wednesday 11 October 2023

Win een Telenet Superprestige seizoenspas

Deze wedstrijd is afgelopen sinds donderdag 19 oktober. 

Kijk jij ook zo hard uit naar een nieuw seizoen van de Telenet Superprestige? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want jij kan aanwezig zijn op alle manches van het oudste regelmatigheidscriterium. Klik hieronder door naar het wedstrijdformulier en maak kans op een seizoenspas voor de Telenet Superprestige 2023-2024!

De Telenet Superprestige is onderdeel van Flanders Classics. Om deel te nemen aan deze wedstrijd moet je aangemeld zijn met jouw persoonlijk Flanders Classics profiel. Heb je nog geen FLCS profiel? Dan kan je gratis eentje aanmaken. Meer info over jouw persoonlijk Flanders Classics profiel kan je hier vinden.

Deelnemen aan deze wedstrijd? Dat kan door op onderstaande knop te klikken. Wie aangemeld is, zal automatisch op het formulier terechtkomen. Wie niet aangemeld is of z'n gratis Flanders Classics profiel nog moet aanmaken, kan dat doen in de volgende stap. De wedstrijd loopt van woensdag 11 tot en met donderdag 19 oktober. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op vrijdag 20 oktober via het opgegeven mailadres in het formulier bij de volgende stap. Wie wil, kan het wedstrijdreglement hier raadplegen.