Van Aert en Pidcock openen seizoen in Telenet Superprestige in Boom

Woensdag 01 December 2021

Van Aert en Pidcock openen seizoen in Telenet Superprestige in Boom

Van Aert en Van der Poel maakten hun programma voor het veldrijden al een tijdje geleden bekend. Nu we ook weten wanneer Pidcock in het veld te zien zal zijn, zetten we hun Telenet Superprestige programma voor jullie hieronder even op een rijtje.   

Nu zaterdag, 4 december maken Van Aert en Pidcock hun seizoensdebuut in Boom. De vijfde manche van het oudste regelmatigheidscriterium belooft een spannende strijd te worden. Van Aert en Pidcock nemen het voor eerst deze winter op tegen de leider in het klassement Eli Iserbyt en diens uitdagers Quinten Hermans en Toon Aerts.

Ook op 27 december in Heusden-Zolder, waar Van Aert vorig jaar nog tweede werd na Van der Poel, zullen de Belgisch kampioen en Pidcock aan de start verschijnen. Doet Van Aert het daar één plekje beter dan vorig jaar, of moet hij z’n meerdere erkennen in man in vorm Iserbyt?   

Op de avondcross in Diegem worden we dan weer getrakteerd op de aanwezigheid van zowel de wereldkampioen Van der Poel, ex-wereldkampioen Van Aert als Brits kampioen Pidcock. Van der Poel heeft er zonder twijfel zin om na twee jaar weer aan te knopen met een nieuwe zege  na 6 opeenvolgende overwinningen. Wie kan hem van de bovenste trede houden in de 7e manche van de Telenet Superprestige? Zet woensdag 29 december dus alvast met stip in je agenda!  

© Photopresse