Telenet verwent veldritfans met unieke overnachting op het Superprestigeparcours van Heusden-Zolder

Thursday 07 December 2023

Telenet verwent veldritfans met unieke overnachting op het Superprestigeparcours van Heusden-Zolder

Welke veldritfan droomt nu niet van een overnachting op het parcours van zijn of haar favoriete veldrit? Voor enkele fans kan die droom werkelijkheid worden in Heusden-Zolder.

Elke sportfan kent het gevoel, op het parcours van je favoriete cross voel je je thuis. Maar stel je voor dat je er ook daadwerkelijk 24 uur kan verblijven en er ter plaatse kan toeleven naar de wedstrijden. Wel, met de ‘Telenet Fan Night’ ben je klaar voor morgen!

Telenet zal gedurende 24 uur het circuit van Zolder omtoveren tot een exclusief openluchthotel voor enkele lucky winners. Daarbij hoort een gezellige bubbeltent op het parcours, voorzien van twee comfortabele tweepersoonsbedden. De winnaar van de actie krijgt de mogelijkheid om deze bijzondere ervaring met drie vrienden te delen.

Dat is niet alles. Naast de unieke overnachting staat deze fans een complete veldritbeleving te wachten. Ze kunnen zich verheugen op een exclusieve totaalervaring op het parcours, in het gezelschap van een ex-profcrosser. Als kers op de taart kunnen de vier gelukkige winnaars de zesde manche van de Telenet Superprestige 2023-2024 op de beste plek langs het parcours beleven en hun favoriete veldrijders vol enthousiasme aanmoedigen!

Om kans te maken op deze exclusieve ervaring houd je best de Instagram- en Facebookpagina van de Telenet Superprestige in de gaten. Deelnemen kan tot zondagavond 17 december 2023 om 23.59 u. De winnaar wordt op maandag 18 december bekendgemaakt en dient samen met zijn of haar drie genodigden beschikbaar te zijn op dinsdag 26 en woensdag 27 december 2023.