1. COVID-19

Alle Belgische veldritten binnen de Telenet Superprestige Cyclocross zullen uitsluitend georganiseerd worden met het Covid Safe Ticket. Iedere persoon aanwezig (ouder dan 12 jaar) op het evenement moet daarom in het bezit zijn van een geldig Covid Safe Ticket (Certificaat of digitaal via de CovidSafeBE-app) en dient zijn mondmasker te dragen op de site. Ook kinderen vanaf 10 jaar dienen steeds hun mondmasker te dragen. 

Iedereen ouder dan 12 jaar (geboortejaar 2009) kan een CST aanvragen. Kinderen van 10 tot 12 jaar dienen steeds hun mondmasker te dragen, maar hebben geen CST nodig. Kinderen jonger dan 10 mogen zonder bijkomende controle of verplichtingen het evenement betreden.

Je krijgt een geldig Covid Safe Ticket in een van de volgende situaties:

  • je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden;
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 48 uur;
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 24 uur.

 
Eens op het terrein kan u, ongeacht de reden, het terrein niet meer verlaten en opnieuw toegang verkrijgen. Daarvoor dient u een nieuw toegangsticket en een nieuwe Covid Safe controle te ondergaan.

 

2. TICKETS

Voor elke manche van de Telenet Superprestige kunnen tickets zowel digitaal als aan het loket aan de ingang van het evenement gekocht worden. Digitale tickets kunnen in aanloop naar het event, maar ook nog op de dag zelf aangekocht worden. Deze tickets zijn 2,5 euro voordeliger dan de tickets aan het (offline) loket.

Het inwisselen of annuleren van een ticket is niet mogelijk.

Gezien de Covid-Safe maatregelen, vragen we je per ticket de naam van de bezoeker in te geven. Je kan dus zowel tickets voor jezelf als voor je vrienden aankopen. Deze gegevens kan je later nog aanpassen. Dat kan via de link "Bekijk / wijzig bestelling online" die je meekrijg bij de bevestiging van je tickets.

Je hoeft jouw ticket niet noodzakelijk af te drukken. Help het milieu een handje en toon je ticket via je smartphone. We vragen om bij de ingang van de site de helderheid van jouw smartphone maximaal te zetten om het scannen ter vergemakkelijken.

Bij annulering van een manche wordt er gevraagd om de tickets over te boeken naar de volgende jaargang of kan er gekozen worden om de tickets volledig terug te betalen. Let wel, de terugbetaling van service- en administratiekosten wordt niet gedaan


3. ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij aankoop van een ticket en/of het betreden van de site ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.