1. TICKETS

Tickets kunnen zowel in aanloop naar het event als op de dag van het event voordeliger online worden aangekocht. Op de dag van het evenement geven we bezoekers ook nog de kans om tickets aan het loket (offline) aan te kopen. Let wel, de tickets die je online aankoopt genieten een voordeeltarief. Het inwisselen of annuleren van een ticket is niet mogelijk.

We vragen we je per aankoop de naam van de ticketkoper in te geven. Je kan zowel tickets voor jezelf als voor je vrienden aankopen. Je kan elk ticket toewijzen aan een iemand, maar dat is niet verplicht. Je kan deze gegevens kan je later nog aanpassen. Dat kan via de link "Bekijk / wijzig bestelling online" die je meekrijgt bij de bevestiging van je tickets.

Je hoeft jouw ticket niet noodzakelijk af te drukken. Help het milieu een handje en toon je ticket via je smartphone. We vragen om bij de ingang van de site de helderheid van jouw smartphone maximaal te zetten om het scannen ter vergemakkelijken.

Bij annulering van een ticket door de organisator, zal deze beslissen om de keuze te geven aan de ticketkoper om het ticket over te dragen naar een volgender jaargang of een terugbetaling aan te vragen. Let wel, de terugbetaling van service- en administratiekosten wordt niet gedaan.

 

2. COVID-19

De Belgische wedstrijden binnen de Telenet Superprestige worden steeds geörganiseerd volgens de geldende maatregelen binnen België.


3. ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij aankoop van een ticket en/of het betreden van de site ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.